website templates

Vrijdag, 3 mei 

afterworkparty!

Een spetterende avond vol muzikale hoogtepunten, verrassingen en heerlijke hapjes...
open vanaf 16u30

Mobirise

Het Ars Musica Ensemble

Wie zegt 'orkest' denkt al snel aan klassieke en statische muziek. Maar dan maakte je nog geen kennis met het Ars Musica Ensemble. Dit 40-koppig orkest is van heel wat markten thuis en bracht naast klassieke werken ook reeds een programma met Franse Chansons, kleinkunst en de betere filmmuziek. Maar waar het orkest met haar zangers en backings het meest in uitblinkt, zijn toch nog steeds de trendy en dansbare popnummers. Laat je overtuigen dat strijkers en blazers heus niet saai klinken en haal je beste dancemoves maar al boven!

PLAY TIME: 19u00 - 20u00

Mobirise

Skunk City 

Skunk City is een frisse en jonge popfunkband. Ze bestaan amper 2 jaar, maar wisten in die tijd een stevige livereputatie op te bouwen.
Hun indrukwekkende sound is te danken aan de bezetting van maar liefst tien muzikanten. De uitdaging zit in het creëren van een frisse hedendaagse sound, maar op de analoge manier: net zoals in de hoogdagen van de funk.
Ze slagen erin om de muziek nooit bombastisch te maken, maar altijd catchy en dansbaar te houden terwijl er toch ruimte blijft voor improvisatie-elementen uit de funk-, hiphop- en jazzgeschiedenis.
Nog geen idee hoe dit klinkt? Denk aan Beyoncé, Tower Of Power, Janelle Monáe, Vulfpeck, Prince, Kool & The Gang... zó dansbaar dus!
Benieuwd? Kom kijken!

PLAY TIME: 21u00 - 22u30

Mobirise

Sir Jacobs

Aron Sirjacobs AKA Sir Jacobs is a young, promising DJ who has found his passion for house music. At the age of 20 he played the last tracks on Tommorwland. During the year he plays almost every week at the mainroom of Decadance where also does his own party’s. He has also played at Niche Club, Café Charlatan & Viking in Ghent. Some Highlights in decadance are “Netsky official album release 2016” where he performed after Netsky himself. And performing before Nico Morano, Marco Baily, Dr Lektoluv and stavroz ....

PLAY TIME: 20u - 21u & 22u30 - 03u00

Place 2 B (adres)

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 6, Wippelgem

Contacts

Email: info@arsmusicafest.be
Gsm: 0032 486 57 69 04             

Technische info:
Email: laurens@arsmusicaprojects.be

Links

Muziekschool Ars Musica
                                             CONNECT WITH US: