website templates

Festivalterrein

Locatie & voorzieningen

Locatie

Kramershoek 6, Wippelgem (Evergem)

Openingsuren

Vrijdag: vanaf 17u00 tot 03u30
Zaterdag: vanaf 10u30 tot O1u30
Zondag: vanaf 10u30 tot 16u30

Grondplan (festivalterrein)

Komt binnenkort online.

Eten & drinken

Vele verschillende eetkramen en een ruime keuze in drank zal je zeker niet misvallen. Frietjes, ... vind je in onze foodcorner. Een keuze aan drank vind je dan eerder in de tent zelf. Zowel voor eten als drank wordt betaald met jetons die aan de kassa te bekomen zijn. Betalen kan hiervoor met cash of met de bankcontact app.

Foto's en filmpjes

Er worden foto's en opnames gemaakt tijdens het festival. Er bestaat dus een kans dat u gefilmd of gefotografeerd wordt. Professionele apparatuur wordt toegelaten; drones zijn echter verboden op het terrein, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de organisatie.

EHBO

Tijdens het festival zal het RODE KRUIS paraat staan. Ze staat duidelijk aangegeven op het grondplan en zal ook snel terug te vinden zijn op het terrein. Voor alle kleine en grote zorgen ben je er welkom!

Gehoorbescherming

Als muziekliefhebbers staan ook wij achter de preventie tegen gehoorschade. In samenspraak met de professionele geluidsfirma ARGON AV wordt hier uitdrukkelijk voor gezorgd. Het dragen van oordopjes blijft een aanrader, alsook nu en dan een rustige ruimte opzoeken om je oren rust te gunnen.

Place 2 B (adres)

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 6, Wippelgem

Contacts

Email: info@arsmusicafest.be
Gsm: 0032 486 57 69 04             

Technische info:
Email: laurens@arsmusicaprojects.be

Links

Muziekschool Ars Musica
                                             CONNECT WITH US: