bootstrap templates

Zaterdag, 4 mei 

festival vibes

open vanaf 10u30

Mobirise

The Grace Valley Show!

Geïnspireerd door artiesten als Arctic Monkeys, Oasis, Bart Peeters, Gorki, Ed Sheeran... brengt Grace Valley een playlist met sfeermakers en meezingers waarbij ook eigen nummers de revue passeren.
Tijdens Ars Musica Fest worden de stevige Britpop en de gitaardeuntjes van Grace Valley afgewisseld met talent uit het eigen 'Ars Musica-huis'. Zowel leerkrachten als gevorderde leerlingen brengen samen met Grace Valley een gevarieerde en verrassende show! Ideaal om je zaterdagvoormiddag mee in te vullen!

PLAY TIME: 11u00 - 13u00

Mobirise

Jens Dolleslagers &
Brent Meuleman

Brent Meuleman (31) is een kind van Ars Musica. Deze Zelzatenaar ontdekte op tienjarige leeftijd de liefde voor muziek. Zijn hele jeugd was hij verbonden aan Ars Musica; eerst als leerling, vandaag als vriend. “Ik kijk met heel veel plezier terug op de vele mooie jaren die ik bij Ars Musica heb beleefd. De sterke en kwaliteitsvolle muzieklessen in de typische warme en gezellige sfeer die deze school ademt, zijn al twintig jaar een absolute verrijking voor het kunstonderwijs. Ik voel me vereerd mijn medewerking te mogen verlenen aan dit evenement.”, klinkt het bij Brent Meuleman. Hoewel Brent nooit een professionele carrière als muzikant heeft uitgebouwd en koos voor een loopbaan buiten het muzikale circuit, is hij vandaag nog steeds actief als amateurmuzikant en liefhebber van alles wat toetsen heeft. Naast een vaste rol in enkele coverbands en gelegenheidsformaties, treedt hij geregeld op als begeleider van Jens Dolleslagers, dat andere kind van Ars Musica, dat er op 6- jarige leeftijd gitaar leerde spelen.
Muziek bleef steeds de grote leidraad doorheen zijn leven. Zo won Jens in 2016 “The Voice Kids”! Momenteel rondt hij zijn laatste jaar singer-songwriting/productie op het Kunstencentrum MUDA af.
                                                                       (c) picture by  OnFocus Photography

PLAY TIME: 13u30 - 14u15

Mobirise

Sing Along

Tijdens deze Sing Along kan het best gebeuren dat je op het podium een aantal bekende gezichten ziet! Ars Musica wist over de jaren heen immers een aantal zangtalenten tot in de TV-studio's te loodsen. Jens Dolleslagers, Sebastiaan Carron, Febe Van de Walle, Finlay Van Wymeersch en Bryan Cossyns waagden allemaal ooit hun kans in één of andere talentenjacht op de buis. Voor Ars Musica Fest halen ze hun beste zangkunsten nog eens boven, maar doen dit enkel indien ook jij uit volle borst meezingt! Ze worden alvast verstrekt door een occasioneel Ars Musica koor en begeleid door ons combo. Ambiance verzekerd!

PLAY TIME: 14u30 - 15u15

Mobirise

Trio

Deze topmuzikanten met roots in Rusland en Hongarije zorgen tijdens Ars Musica Fest voor een extra zwoele noot!
Op piano, accordeon en viool zijn het stuk voor stuk virtuozen, die 'muziek maken' zo simpel doen lijken! Hun zigeunerklanken laten je onmogelijk onberoerd en wisselen af met andere genres en bekende melodieën.
Een mooie afwisseling tijdens dit Ars Musica Fest.

PLAY TIME: 15u45 - 16u45

Mobirise

Het Jazzkwartet

Het Jazzkwartet bestaat uit 4 muzikanten die studeren aan het MUDA kunstencentrum te Evergem. Ze spelen bekende en minder bekende jazz songs die kunnen variëren van "fly me to the moon" tot "a night in Tunisia".  

PLAY TIME: 17u15 - 18u15

Mobirise

Satellite

Satellite doet je swingen met gekende, eigentijdse en poppy nummers. Zang, gitaar, keys, bas, percussie, viool en sax. Niets bijzonder zou je denken, was het niet dat de leeftijd van de bandleden ergens schommelt tussen de 11 en de 18 jaar oud. Niettemin blijf je tijdens de performance van Satellite vast en zeker niet stil staan! You should come check it out.


PLAY TIME: 19u00 - 20u00

Mobirise

La Folie Jolie

La Folie Jolie is hipper dan ooit. Met hun nieuwste tour veroveren ze komende zomer gans Vlaanderen! Aan een ongezien tempo passeren talloze partyhits de revue, showcoverband La Folie Jolie laat niemand onbewogen.
Eenmaal op het podium ontpoppen de 2 fantastische zangeressen en 5 topmuzikanten zich tot échte party-animals.
Come check this out and join the party you will never forget!

PLAY TIME: 20u30 - 22u15

Varaz Ars Musica Fest

Varaz

Steven Taelman brengt een uur lang een elektronische live set gevuld met eigen nummers.
Sinds 2009 heeft hij onder verschillende alter ego’s op nationale en internationale podia gestaan, maar het laatste jaar is hij actief onder zijn nieuwste alias, Varaz.
Varaz is een artiest onder het Gentse label ‘Moodfamily’ waarop zijn debuut EP, Álom, is uitgebracht. Zijn muziek kunnen we onderbrengen in het genre Minimal House.
Steven is leerkracht piano bij Ars Musica en geeft daarnaast ook les in elektronische muziekproductie. Hij is actief muzikant en muziekproducer voor theater, film en reclame. 

PLAY TIME: 22u30 - 23u30

Mobirise

Loungecafé

Aansluitend aan het optreden is er de rest van de avond een loungecafé tot 01u30. Er kan rustig genoten worden van een glaasje en een hapje. 
Wie nog wil dansen, kan gerust de dansvloer gebruiken.

PLAY TIME: 23u30 - 01u30

Place 2 B (adres)

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 6, Wippelgem

Contacts

Email: info@arsmusicafest.be
Gsm: 0032 486 57 69 04             

Technische info:
Email: laurens@arsmusicaprojects.be

Links

Muziekschool Ars Musica
                                             CONNECT WITH US: