website builder

Zondag, 5 mei 

lazy sunday

open vanaf 10u30

Mobirise

Het POPup_Ensemble

Het POPup_Ensemble bestaat nog maar 2 jaar en toch barsten ze van talent en enthousiasme. Het ensemble zijn leerlingen en muzikanten, zowel jong als 'oud', die wekelijks samenkomen om te spelen. 
Ze brengen de recentste popnummers die iedereen kan smaken. 

PLAY TIME: 11u00 - 11u30

Mobirise

Glissando

Glissando is een jongerenkoor dat een 20-tal gedreven leden telt. Het uitnodigend repertoire van Glissando bevat invloeden van hedendaagse pop, klassieke pophits maar ook van klassieke muziek. Beïnvloed door de a capella groep Pentatonix en de film Pitch Perfect zetten ze telkens hun beste beentje voor om de mooiste harmonieën te zingen.
Het koor staat onder leiding van Finlay Van Wymeersch en Fien Van Hoecke. De arrangementen zijn van de handen van David Maes, Finlay Van Wymeersch en Louise Haeck. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Matthias Serrano.

PLAY TIME: 11u45 - 12u30

Mobirise

Het Ars Musica Ensemble

Wie zegt 'orkest' denkt al snel aan klassieke en statische muziek. Maar dan maakte je nog geen kennis met het Ars Musica Ensemble. Dit 40-koppig orkest is van heel wat markten thuis en bracht naast klassieke werken ook reeds een programma met Franse Chansons, kleinkunst en de betere filmmuziek. Maar waar het orkest met haar zangers en backings het meest in uitblinkt, zijn toch nog steeds de trendy en dansbare popnummers. Laat je overtuigen dat strijkers en blazers heus niet saai klinken en haal je beste dancemoves maar al boven! 

PLAY TIME: 12u45 - 14u00

Mobirise

DRAGIDORO

Dragidoro bestaat uit 5 professionele muzikanten; viool (Anouk Lievens), dwarsfluit (Marjolein Carron), (bas)klarinet (Dagmar Van Eesvelde), cello (Ann De Vilder) & piano (David Maes).
Ze spelen licht klassieke werken, filmmuziek en tango. 
Stijlvol gekozen nummers die een luisterend publiek kunnen boeien, maar ook als achtergrond sieren.
De werken zijn voornamelijk gearrangeerd door de pianist van het ensemble, David Maes.

PLAY TIME: 14u15 - 15u00

Mobirise

HET VERLOREN AKKOORD

We kennen Het Verloren Akkoord ondertussen reeds tweeënhalf jaar als twee speelse muzikanten (Sebastiaan Carron en Rutger Mathys) die met hun covers en levendige live-optredens al veel mensen wisten te bekoren. Na de release van hun allereerste zelfgeschreven cabaretshow #tegendegroei stellen ze hun volgend project voor:
'Het Verloren Akkoord en 't Groot Lawaai'.
Het cabaretduo heeft enkele topmuzikanten rond zich verzameld. Hierdoor kunnen de twee podiumbeesten zich nu volledig laten gaan met hun originele covers én eigen nummers. De band bestaat uit volgende rasmuzikanten: Elias D'hooge (piano & accordeon), Kobe Wallegem (gitaar) Jens Dolleslagers (bas) en Tibo Polleunis (drums).

PLAY TIME: 15u15 - 16u15

Place 2 B (adres)

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 6, Wippelgem

Contacts

Email: info@arsmusicafest.be
Gsm: 0032 486 57 69 04             

Technische info:
Email: laurens@arsmusicaprojects.be

Links

Muziekschool Ars Musica
                                             CONNECT WITH US: