free portfolio site templates

Vervoer

mobiliteit van en naar het terrein

Met de fiets

 • Het Kasteel van Wippelgem ligt vlakbij fietssnelweg F40 (buitenring Gent) en loopt langs de R4. 
 • VANUIT GENT / WONDELGEM - kan je best de F40 volgen tot aan de afrit WIPPELGEM. Je slaat daar de Drogenbroodstraat in, neemt daar de eerste afslag links naar Moleneinde om vervolgens over het rond punt uit te komen op KRAMERSHOEK. Hier zal u aan uw linkerkant snel de ingang vinden.
 • VANUIT ZELZATE / ASSENEDE - neem je ook best de F40. Voor Assenede en De Katte geraak je er het snelst via de fietserstunnel aan de Kasteelstraat, vanuit Zelzate via de Dimitri Peniakofflaan. Je neemt daarna de F40 tot aan het ovaal van WIPPELGEM, afrit Waalken/Beekstraat. Hier kom je uit aan de Drogenbroodstraat. Je gaat kort even naar links om meteen rechts Moleneinde te vinden. Op het rond punt neem je de afslag KRAMERSHOEK. Aan uw linkerkant kan u de ingang tot het festival vinden.
 • VANUIT SLEIDINGE - kan je vanuit het centrum de Meersstraat nemen. Deze weg gaat over in een fietspad dat uitkomt op Meerbeke. Je slaat hier linksaf en volgt de weg tot op het einde (T-splitsing). Je gaat links de Reibroekstraat in, die later overgaat in Goeiingen en nog wat verder in KRAMERSHOEK. Aan je rechterkant vind je het festivalterrein van ARS MUSICA FEST.

Met de bus

 • Met het openbaar vervoer is het festival het snelst bereikbaar via de lijn Gent - Assenede met bus 52 of 53. Je stapt hiervoor af aan halte EVERGEM KRAMERSHOEK. Je wandelt nog een kleine 10 minuten via het rondpunt afslag KRAMERSHOEK. Wat verder vind je aan je linkerkant de ingang tot het festival (zie afbeelding hieronder).

Met de auto

 • Ook met de auto is de locatie heel gemakkelijk toegankelijk. Naar de omvang van het festival echter, raden we carpooling sterk aan om de overdaad aan parking zo minimaal mogelijk te houden voor omwonenden en uit veiligheid voor het fiets- en wandelverkeer. 
  In de nabije buurt van het festival vragen we niet sneller dan 30km/u te rijden uit veiligheid voor bezoekers.
 • Ars Musica Fest is vanaf de R4 gemakkelijk toegankelijk vanaf het ovaal van Wippelgem dat normaal geopend zal zijn. Je komt meteen uit op de Noordlaan waar je naar links uitkomt op de drogenbroodstraat. Wat verder sla je rechts af naar Moleneinde. Over het rond punt neem je Kramershoek, waar je het festivalterrein aan je linkerkant vindt.
 • Op je GPS kan je "Wippelgem, Kramershoek 6" ingeven.
 • Op de website zal binnenkort ook een parkeerplan toegevoegd worden. Dit zal je dan terugvinden bij
  INFO --> FESTIVALTERREIN.
Place 2 B (adres)

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 6, Wippelgem

Contacts

Email: info@arsmusicafest.be
Gsm: 0032 486 57 69 04             

Technische info:
Email: laurens@arsmusicaprojects.be

Links

Muziekschool Ars Musica
                                             CONNECT WITH US: